Diskuse

Potvrzení o potvrzení

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Potvrzení o tom, že se něco nestalo ;-D;-D

To jsou tedy radosti s duševně poněkud hodně zpomaleným úředníkem.....

0 0
možnosti

Precetl jsem si zde v diskusi par moudrych rad, tak pridam take jednu.

Pozadujte od te pracovnice potvrzeni, ze ma pravo to potvrzeni od vas pozadovat.;-D

3 0
možnosti

To potvrzeni o potvrzeni znam.

Kdyz jste zval pribuzne z Ceskoslovenska do prohnile kapitalisticke ciziny, muselo toto pozvani byt potvrzeno uraden starosty obce. A k tomu jste potreboval jeste potvrzeni vyssiho organu, ze tento urad je opravnen ono potvrzeni vystavit.

0 0
možnosti

jmenovat. úřednici i pobočku JMENOVAT

2 0
možnosti
Foto

§ 175 správního řádu. Tímto zákonem upravený postup vám dává naději, že se vašimi výhradami vůči konkrétnímu úředníkovi bude někdo kvalifikovaně zabývat a v případě shledání pochybení ji vyřídí snad k vaší spokojenosti.

Stížnost můžete podat písemně nebo ústně. Vždy lze doporučit písemnou formu. Při písemném podání stížnosti je nutno uvést jméno, příjmení, datum narození a adresu pro doručování a obsah dané stížnosti. V ní je nutné přesně vylíčit skutečnosti. V každém případě je vhodné ve stížnosti výslovně uvést, že žádáte, aby vás správní orgán vyrozuměl o výsledku šetření a o přijatých opatřeních k nápravě v případě, že stížnost shledá důvodnou. V opačném případě se výsledek šetření vaší stížnosti a jeho výsledek nedozvíte.

1 0
možnosti
Foto

nejednou vám úředník řekne, abyste mu donesli nějaké externí potvrzení od jiného úřadu nebo firmy. V mnoha případech je tato služba placená. Když jej pak zajistíte, tak se dozvíte, že vůbec nebylo potřeba nebo jej úředník označí za nevyhovující. V tomto případě se jedná nejčastěji o úmyslné odsouvání problému a nahrávka vám může pomoci z něj udělat nekompetentní osobu, na kterou si opět můžete ztěžovat. Minimálně si ale příště na vás dá pozor. Případně se také může osvědčit nechat si požadavek o potvrzení podepsat přímo na místě. Pokud by vás odmítal, že vám to pošle domů na adresu, klidně se posaďte a vyčkejte, než vám potvrzení vydá. Jedná se sice již o extremnější chování, ale s některými to bohužel jinak nejde.

2 0
možnosti
Foto

lecos se dá vyřešit čestným prohlášením kde uvedete skutečnosti a co se týče úřednice na třeba by vám pomohl můj článek o etice st. zam. podle kterého lze sepsat stížnost

1 0
možnosti

možná by Vám pomohl výpis dob pojištění, které posílá ČSSZ....

2 0
možnosti

Tak jsem vyzkoušel tuto možnost a zle jsem opět pochodil, neboť nemám právo na tato data a jejich potvrzení.

0 0
možnosti

Je to stejné jako byste měl vlastnoručně napsat prohlášení, že neumíte psát...

2 0
možnosti
Foto

Napište Bohoušovi, ať vás přiřadí k horníkům. Tím byste měl jistých aslepoň 8tisíc měsíčně. PS vůbec vám tuto situaci nezávidím, alespoň je vidět, jak úžasné máme zákony.

5 0
možnosti